σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 490

Κυκλοφορία: 22/1/2019 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Μηχανές που δεν έχουν την ανάγκη μας
Αρκετά ερευνητικά προγράμματα σήμερα εστιάζονται στην ανακάλυψη υλικών και τεχνικών, που θα δώσουν τη δυνατότητα σε μηχανές να αυτο-επισκευάζονται. Λ.χ. στο OpenWorld 2018 της Oracle, ο κ. Larry Elisson, CEO της εταιρείας, στη διάρκεια της ομιλίας του περιέγραψε ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό του Second Generation Cloud (εξοπλισμός ασφάλειας), λέγοντας συγκεκριμένα ότι με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης το cloud ανακαλύπτει τις ατέλειες του και τις επιδιορθώνει χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση!

Βιομηχανία

Η αγορά του αλμυρού νερού ζωηρεύει
Μια μεγάλη και αναπτυσσόμενη αγορά ορίζει ο κλάδος των προϊόντων αλίευσης, νωπών και κατεψυγμένων ψαριών, ελεύθερης αλιείας και υδατοκαλλιέργειας, η οποία κερδίζει συνεχώς μερίδια, καθώς η αλλαγή των διατροφικών πρότυπων και η μικρή, έστω, αλλαγή του οικονομικού κλίματος ενισχύει τις πωλήσεις της, δημιουργώντας νέες προοπτικές για τις επιχειρήσεις, που την τελευταία οκταετία πέρασαν απ’ τα σαράντα κύματα. Οι εξαγορές κι οι συγχωνεύσεις τους δημιουργούν νέα δεδομένα, ενόσω οι επιχειρήσεις επενδύουν πλέον σε νέα προϊόντα και αντιπαρέρχονται από καλύτερες θέσεις τον διεθνή ανταγωνισμό.

Οικονομία

Ο κρατικός προϋπολογισμός του 2019
Η ιδιαιτερότητα του κρατικού προϋπολογισμού του 2019 ως του πρώτου μεταμνημονιακού, δημιουργεί προσδοκίες για την αλλαγή του χαρακτήρα της δημοσιονομικής πολιτικής. Σύμφωνα με τους εισηγητές του, το 2019 σηματοδοτεί την επανένταξη της χώρας στο διεθνές οικονομικό σύστημα, ενώ ταυτόχρονα εγκαινιάζει τη σταδιακή στροφή της δημοσιονομικής πολιτικής στη λελογισμένη επέκταση, με στόχο την ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών, την υποστήριξη των επιχειρήσεων και την αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας.

Θεσμικά

Βροχή νομοσχεδίων φέτος για την αγορά
Η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας, στην προσπάθειά της να λύσει μια σειρά από ζητήματα σχετικά με την τόνωση της ρευστότητας των επιχειρήσεων, την ενίσχυση των επενδύσεων, την αναδιοργάνωση του επιχειρείν, την εξασφάλιση στηριγμάτων –οικονομικών ή άλλων– για τις ΜΜΕ, καθώς και την ενίσχυση της διαφάνειας των οικονομικών στοιχειών των εταιρειών, έχει ήδη δρομολογήσει την προώθηση σημαντικών νομοθετημάτων, με την προοπτική να ψηφιστούν από τη Βουλή πριν τις εθνικές εκλογές.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION