σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη ΈκδοσηSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Στο κόκκινο οι καθυστερήσεις πληρωμών
Συναγερμός έχει σημάνει στο Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας λόγω των υπερβολικών πλέον καθυστερήσεων που διαπιστώνονται στις πληρωμές του λιανεμπορίου προς τους προμηθευτές. Όπως αναφέρουν πηγές του σελφ σέρβις, η πολιτική ηγεσία του φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο νομοθετικής παρέμβασης προκειμένου να περιορίσει τον χρόνο πληρωμών.

Βιομηχανία

Ευάγγελος Ανανιάδης, LG Electronics Hellas: Άμεση εξοικονόμηση με την αλλαγή του φωτισμού
«Ο επιχειρηματίας που έχει αναμμένα φώτα στα καταστήματά του 12 με 16 ώρες το 24ωρο, έχει άμεση ανάγκη τις εξοικονομήσεις του κόστους ενέργειας από την εγκατάσταση των νέας τεχνολογίας λαμπτήρων LED και Plasma. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει για την επιχείρησή του, με το μεγαλύτερο όφελος», τονίζει ο κ. Ευάγγελος Ανανιάδης, διευθυντής του τμήματος κλιματισμού και ενεργειακών λύσεων της LG Electronics Hellas.

Οικονομία

Ο χορός των κολασμένων
Κυριολεκτικά «κολασμένο» για την αγορά θα είναι το τελευταίο τρίμηνο του 2011, κατά το οποίο παραδοσιακά σε πολλούς κλάδους πραγματοποιείται πάνω από το 50% του ετήσιου λιανεμπορικού τζίρου. Και τα προηγούμενα χρόνια οι κυβερνήσεις συνήθιζαν να συσσωρεύουν το διάστημα αυτό μια σειρά από φορολογικές επιβαρύνσεις, για να κλείσουν κάπως οι «μαύρες τρύπες» των προϋπολογισμών τους. Φέτος, όμως, η αφαίμαξη των εισοδημάτων ξεπερνά και την πιο αρρωστημένη φαντασία...

Θεσμικά

Η αγορά σε ρήξη με τους ελεγκτές
Αθεράπευτη πληγή συνεχίζει να είναι για το οργανωμένο λιανεμπόριο το χαώδες θεσμικό πλαίσιο της διενέργειας των ελέγχων στις υπεραγορές, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο στην οποία διαπιστώνεται ένταση των επισκέψεων των ελεγκτών στις σάλες των σούπερ μάρκετ, με συνεπακόλουθο την αύξηση των επιβαλλόμενων προστίμων.

Μόνιμες Στήλες

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION