σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη ΈκδοσηSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

ΑΒ Βασιλόπουλος: Επενδύσεις κόντρα στην κρίση
Ένα λίαν τολμηρό επενδυτικό πλάνο, που προβλέπει επιθετικές κινήσεις για την εξασφάλιση νέων σημείων πώλησης, επενδύσεις υψηλού κόστους με σκοπό την οργανική επέκταση και την αναβάθμιση των υποδομών, αλλά και την καθιέρωση νέων concepts, θα υλοποιήσει στην επόμενη επταετία η ΑΒ Βασιλόπουλος. Στο διάστημα αυτό η εταιρεία σχεδιάζει να επενδύσει περί τα 700 εκατ. ευρώ(!), αφού ετησίως τα προς επένδυση κεφάλαια που διαθέτει, πλησιάζουν τα 100 εκατ. ευρώ.

Βιομηχανία

ΦΑΓΕ ΑΕ: Η ιστοριά του ελληνικού γιαουρτιού
Η δεκαετία του 1970 είναι ση΅αδιακή όχι ΅όνο για το σελφ σέρβις αλλά και για τη ΦΑΓΕ: Το 1975 τυποποιείται για πρώτη φορά το γιαούρτι, το περίφη΅ο Total στις νέες, για την εποχή, εγκαταστάσεις της ΦΑΓΕ στη Μετα΅όρφωση Αττικής, εκεί που βρίσκεται το κεντρικό εργοστάσιο ΅έχρι και σή΅ερα.

Οικονομία

Οικογενειακοί προϋπολογισμοί 2008: Στοιχεία... εκτός εποχής
«Εκτός εποχής» αμέσως με τη δημοσίευσή της βρέθηκε η Έρευνα Οικογενειακών Προϋπολογισμών (ΕΟΠ) της ΕΛΣΤΑΤ, που διενεργήθηκε το 2008, καθώς δεν προσμετρά τις αλλαγές που επέφεραν στις οικογενειακές δαπάνες οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και τα μέτρα του μνημονίου. Όντως, σε σχέση με το 2008, σήμερα οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων και οι συντάξεις έχουν μειωθεί έως και 30%, οι άνεργοι ξεπέρασαν τους 600.000, ενώ ο λιανικός τζίρος έχει μειωθεί σε σταθερές τιμές πολύ περισσότερο του 10%...

Θεσμικά

Ιδρύεται Ινστιτούτο Συγκριτικών Δοκιμών
Ευρωπαϊκό «αέρα» στον ελεγκτικό μηχανισμό του δημοσίου επιχειρεί να φέρει η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, η οποία πρόκειται να δημοσιοποιήσει πρόταση σχετικά με την ίδρυση του πρώτου στην Ελλάδα Ινστιτούτου Συγκριτικών Δοκιμών για προϊόντα και υπηρεσίες. Σύμφωνα με την πρόταση, ο καινοτόμος για τα ελληνικά δεδομένα μηχανισμός θα οργανωθεί και θα φιλοξενηθεί από τον ΕΛΟΤ, ενώ την τεχνογνωσία, προκειμένου να λειτουργήσει με αποτελεσματικότητα, θα του δώσουν ο ΕΛΟΤ κι η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION