σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 482

Κυκλοφορία: 24/4/2018 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

EASY MY MARKET: Το «μικρό» εγχείρημα της Metro
Ένα νέο «μικρό» σημείο λιανικής πώλησης ετοιμάζεται να λανσάρει πιλοτικά η Metro, προσβλέποντας στη μεγαλύτερη διείσδυσή της στη λιανική, στην αμεσότερη κάλυψη των νέων καταναλωτικών αναγκών και στην εξασφάλιση υψηλότερης απόδοσης, λόγω του χαμηλότερου λειτουργικού κόστους αυτού του τύπου καταστήματος. Το πρώτο θα λειτουργήσει περί τα τέλη Μαΐου και θα φέρει την επωνυμία Easy My Market, δανειζόμενο το σήμα των μικρομεσαίων καταστημάτων της Metro.

Βιομηχανία

ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ-ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΑ: Σε… χαμηλές πτήσεις η αγορά
Για τη σημαντική πτώση των πωλήσεων σε αξία πέρυσι της μεγάλης εποχικής κατηγορίας των εντομοκτόνων, εντομοαπωθητικών και σκοροκτόνων ευθύνονται κυρίως οι έντονες προωθητικές ενέργειες. Όμως, μπορεί η σημασία της τιμής να υπερτερεί στην καταναλωτική απόφαση για την επιλογή προϊόντος, αλλά η σταθερή προτίμηση των επώνυμων προϊόντων, για την εγγύηση της αποτελεσματικότητας και της προστασίας που προσφέρουν, είναι δεδομένη αξία, πράγμα που ευνοεί, άλλωστε, τον ανταγωνισμό στις καινοτομίες. Αυξήστε τα δευτερεύοντα σημεία πώλησης στα σούπερ μάρκετ, για ν’ αυξηθούν οι πωλήσεις σας, συστήνουν οι προμηθευτές, ενώ την ίδια στιγμή οι πωλήσεις του φαρμακείου και δη του online στα προϊόντα της κατηγορίας αυξάνονται. Πάντως, η εξέλιξη του κλίματος φέτος από τις αρχές του έτους, που ευνοεί την ανάπτυξη των εντόμων, δημιουργεί αισιοδοξία για την εξέλιξη του τζίρου.

Οικονομία

«Ο Απρίλης είναι ο μήνας ο σκληρός…»
Βηματισμό αναζητεί η αγορά εν αναμονή σημαντικών γεγονότων, που δρομολογούνται στο παρασκήνιο και τα οποία μπορεί να αποτελέσουν υπό προϋποθέσεις αφετηρία μιας ήπιας ανάκαμψης. Πρόδρομοι δείκτες στην οικονομίας, όπως ο PMI, η βιομηχανική παραγωγή κι οι προσδοκίες για την τουριστική κίνηση φέτος στη χώρα ενισχύουν την εντύπωση πως κάτι αρχίζει να κινείται στην πραγματική οικονομία παρά το γεγονός ότι τα εκπεμπόμενα σήματα είναι ακόμη αντιφατικά και η αβεβαιότητα εξακολουθεί να είναι ισχυρή.

Θεσμικά

Γ. Σ. ΕΣΒΕΠ: Απάντηση στις προκλήσεις με νέο παραγωγικό μοντέλο και καινοτομία
Με περιεχόμενο «μικρής ημερίδας» πραγματοποιήθηκε στα μέσα Μαρτίου η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Συνδέσμου Βιομηχανιών Επωνύμων Προϊόντων. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των επιχειρήσεων-μελών του Συνδέσμου, αλλά και ειδικοί ερευνητές, παρουσιάστηκαν, μεταξύ άλλων, στοιχεία για την εικόνα του κλάδου των ταχυκίνητων προϊόντων, αλλά και της ελληνικής οικονομίας συνολικότερα, ενώ κατατέθηκαν απόψεις σχετικά με τις προοπτικές ανάπτυξης των επιχειρήσεων, σε ένα άκρως απαιτητικό περιβάλλον.

Υπηρεσίες

Προγράμματα πιστότητας σε περίοδο... απιστίας
Πριν από μια δεκαετία κάποιες εταιρείες οραματίζονταν ένα μέλλον, στο οποίο ο αγοραστής θα τις διέκρινε μεταξύ των υπολοίπων, επειδή θα είχαν αναπτύξει μαζί του σχέσεις εμπιστοσύνης. Στο όραμα τους το οικονομικό όφελος δεν ήταν το μοναδικό κριτήριο σε αυτή τη σχέση. Στο σημερινό περιβάλλον, παρότι ο ανταγωνισμός των προσφορών έχει υπονομεύσει καίρια την πιστότητα, οι δυνατότητες που προσφέρει η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, για την ουσιαστική ενίσχυσή της είναι απίστευτες.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION