σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 431

Κυκλοφορία: 23/9/2013 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

ΜΕΤΡΟ: Μάχη με τον χρόνο για νέο τζίρο
Με έντονη διαφημιστική παρουσία, κυρίως τηλεοπτική, αλλά και επιμονή στο επενδυτικό της πλάνο, που ωστόσο εξελίσσεται μετ’ εμποδίων λόγω γραφειοκρατίας, η Μετρό εισέρχεται στο τελευταίο τρίμηνο του 2013, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια επίτευξης των στόχων της.

Βιομηχανία

Libero: Αγάπησε την κάθε στιγμή!
H Libero καλεί τους γονείς σε μια διαφορετική προσέγγιση της διαδικασίας αλλαγής πάνας. Με τις νέες προτάσεις του brand, που αφορούν στη βελτίωση της χρήσης των προϊόντων, της αποτελεσματικότητάς τους αλλά και της συσκευασίας τους, οι γονείς μπορούν να την αντιμετωπίσουν σαν μια ακόμη ευκαιρία επαφής και παιχνιδιού με το μωρό τους, αγαπώντας την κάθε στιγμή, όπως προτρέπει και η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της Libero.

Οικονομία

Πρωτογενές πλεόνασμα και πρωτοφανές ναυάγιο
Πρωτογενές πλεόνασμα! Η νέα του έθνους Μεγάλη Ιδέα. Πρώτα η Κόκκινη Μηλιά, η ΕΟΚ, η ΟΝΕ, οι Ολυμπιακοί Αγώνες και τώρα το «πρωτογενές πλεόνασμα»! Η κυβέρνηση διατείνεται ότι το επτάμηνο Ιανουαρίου-Ιουνίου ο προϋπολογισμός εμφανίζει πρωτογενές πλεόνασμα 2,6 δισ. ευρώ και κηρύσσει πανστρατιά για να διατηρηθεί το θετικό πρόσημο έως το τέλος του έτους.

Θεσμικά

ΕΕΔΕ: Quality Leader of the Year 2013
Η ΕΕΔΕ προκήρυξε για άλλη μία χρονιά το βραβείο Quality Leader of the Year, τον πανευρωπαϊσμό θεσμό που κατευθύνει από το 2002 ο European Organisation for Quality και σε εθνικό επίπεδο η ΕΕΔΕ.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION