σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη ΈκδοσηSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Future Trends για το λιανεμπόριο από τον CEO της Delhaize
Με την πρόσφατη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του ομίλου Delhaize, όπου υπήρχε ιδιαίτερη αναφορά στη σημασία της ΑΒ Βασιλόπουλος και της πορείας της ακόμη και σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, ενισχύθηκε η εμπιστοσύνη στην ορθότητα της στρατηγικής του New Game Plan.

Οικονομία

Ελληνικές εξαγωγές: Σπίθα ελπίδας
«Εξαγωγές», «εξωστρέφεια». Δύο λέξεις-μια ελπίδα, ίσως η μοναδική στο βαθύ τούνελ της κρίσης που έχει χαθεί η ελληνική οικονομία. «Είναι ο μόνος μακροοικονομικός δείκτης της ελληνικής οικονομίας με θετικό πρόσημο», τόνισε χαρακτηριστικά υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος, αμέσως μετά την ανακοίνωση της αύξησης των εξαγωγών μας τον Νοέμβριο κοντά 40% –ποσοστό, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «εκρηκτικό», αν δεν υπήρχαν οι κάκιστες επιδόσεις του 2009.

Θεσμικά

Αλλάζει ο νόμος για τον καταναλωτή
Ριζικές αλλαγές στο νόμο περί προστασίας των καταναλωτών προωθεί το Υπουργείο Εργασίας, θέτοντας στις προτεραιότητές του την ενίσχυση του μηχανισμού ελέγχου της αγοράς, την αναβάθμιση του ρόλου των ενώσεων καταναλωτών και την κατάργηση των οργανώσεων «σφραγίδα». Κατά πληροφορίες, ο γενικός γραμματέας καταναλωτή, κ. Δημήτρης Σπυρπάκος, έχει ήδη έτοιμες τις ρυθμίσεις με τις οποίες θα τροποποιηθεί ο Ν. 2251/94.

Management

Bags: Ένας νέος τρόπος επικοινωνίας με τους καταναλωτές
Οι συχνότερες αναφορές των ΜΜΕ στα σούπερ μάρκετ δεν γίνονται για... καλό. Αγαπημένα θέματα είναι η αύξηση των τιμών -όπως ως κύριοι υπεύθυνοι προβάλλονται τα σούπερ μάρκετ- και τα διατροφικά σκάνδαλα. Τα υπόλοιπα θέματα αναλύονται στο περιθώριο έντυπων και ηλεκτρονικών δημοσιεύσεων ή σε πολύ εξειδικευμένα μέσα.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION