σελφ σερβις - Γενική Συνέλευση και Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής GS1

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρεσίες

Γενική Συνέλευση και Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής GS1

19 Αυγούστου 2013 | 12:04 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Συνέδρια

O GS1 Association Greece συμμετείχε στην Γενική Συνέλευση και Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής του GS1, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με επιτυχία στο Λος Άντζελες.

Η εκδήλωση είχε πανηγυρικό χαρακτήρα επί τη ευκαιρία συμπλήρωσης των 40 ετών του μοναδικού προτύπου αναγνώρισης των προϊόντων GS1 barcode. Στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν ηγετικά στελέχη από 260 εταιρείες και Οργανισμούς-μέλη του GS1 από όλο τον κόσμο. Η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής επικεντρώθηκε στην εξέλιξη των επιχειρήσεων και του εμπορίου σε όλο τον κόσμο, δίνοντας έμφαση και προτεραιότητα σε πέντε σημαντικούς τομείς, την καινοτομία, την παγκοσμιοποίηση, την ηγετική θέση, τις αναδυόμενες ευκαιρίες και την αλληλοεξάρτηση. Εξάλλου, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων του GS1 Association Greece τον Μάιο σε στελέχη της Αφοί Βερόπουλοι και της ΑΒ Βασιλόπουλος.

σελφ σερβις (T. 430)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION