σελφ σερβις - ΓΣ ΣΕΒΤ: Οι προκλήσεις του αύριο

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

ΓΣ ΣΕΒΤ: Οι προκλήσεις του αύριο

17 Απριλίου 2019 | 10:50 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκδηλώσεις

Με θέμα «Η βιομηχανία τροφίμων και οι προκλήσεις του αύριο» στην ανοικτή συνεδρίασή της, πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου η ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒΤ στο ξενοδοχείο Hilton Athens.

Στη συζήτηση συμμετείχαν οι κ. Ευ. Καλούσης, πρόεδρος του συνδέσμου, Ν. Βέττας, γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ, Αρ. Παντελιάδης, διευθύνων σύμβουλος της Metro, και Κ. Σαμπατακάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Accenture Workplace Solutions.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Καλούσης τόνισε την πεποίθησή του για τη δυνατότητα ανάπτυξης του κλάδου και της ελληνικής οικονομίας γενικότερα, με όρους ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας, προώθησης της εξωστρέφειας, εστίασης στην έρευνα και την καινοτομία και προσέλκυσης νέων επενδύσεων.

Ο κ. Βέττας επισήμανε ότι η εξισορρόπηση των δημοσιονομικών, του εμπορικού ισοζυγίου της χώρας και της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας είναι αποτέλεσμα μάλλον της ύφεσης παρά των δομικών μεταρρυθμίσεων, τονίζοντας ότι η σταδιακή στροφή σε μια περισσότερο ανοικτή οικονομία και εξωστρεφή επιχειρηματικότητα και η διαμόρφωση μιας νέας σχέσης μεταξύ δημόσιας διοίκησης και παραγωγής είναι αναγκαίες, ώστε ο υφιστάμενος ρυθμός μεγέθυνσης να αυξηθεί αντί να υποχωρήσει κατά την ισχύουσα τάση.

Για τις σύγχρονες και μελλοντικές εξελίξεις του ελληνικού λιανεμπορίου μίλησε ο κ. Παντελιάδης στο φόντο των αντιδράσεων και του κόστους των επιχειρήσεών του από τη μείωση της ζήτησης τα προηγούμενα χρόνια, ενώ ο κ. Σαμπατακάκης, αναφερόμενος στη σημασία της ψηφιακής τεχνολογίας για τη βιομηχανία, τόνισε ότι οι επιχειρήσεις της οφείλουν ν' αλλάξουν ριζικά τον τρόπο δομής και λειτουργίας τους και να αξιοποιήσουν στρατηγικά τη δυναμική του «ψηφιακού κύματος», καθώς η παραδοσιακή αλυσίδα αξίας αλλάζει δραστικά.

σελφ σερβις (T. 493)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION