σελφ σερβις - Τα δικά σου-δικά μου...

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Τα δικά σου-δικά μου...

28 Μαρτίου 2012 | 13:26 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αναδρομή

Τα δικά σου-δικά μου...

Ήταν Μάρτιος του 1987 (σελφ σέρβις τεύχος 131, σελ. 22). Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι – τι να μαθαίνουν; Όχι ότι το κράτος υπήρξε ανέκαθεν μπαταχτσής με το «έτσι θέλω» –αυτό ανήκει στη διδαχθείσα ύλη–, αλλά ότι τουλάχιστον κάποτε όριζε το ίδιο το «πότε» θα ξεχρέωνε κι όχι βάσει προθεσμίας εξοφλήσεως ρήτρας... μνημονίου!

Η «αυστηρή» πολιτική του Υπουργείου Οικονομικών απέναντι στο εμπόριο, σχετικά με το αίτημα των εμπόρων για την αντιμετώπιση ληξιπρόθεσμων φορολογικών υποχρεώσεων, δείχνει ότι άλλη μια φορά το κράτος κινείται με τη γνωστή «λογική του Καραγκιόζη»: τα δικά σου-δικά μου, τα δικά μου-δικά μου...

Γιατί όταν είναι να επιστρέψει τα χρήματα από το ΦΚΕ και χαρτόσημο των αποθεμάτων της 31ης 12/1986, δίνει στον εαυτό του... χάρη 36 μηνών για να τα επιστρέψει στη βιομηχανία και το εμπόριο. Όταν οι επιχειρήσεις του ζητάνε παράταση μιας εβδομάδας, για να ξεπεράσουν το χτύπημα της κακοκαιρίας και της κάθετης πτώσης των πωλήσεων, τότε παίζουμε τον κουφό και τον σκληρό!

Κάποιος πρέπει να μιλήσει στον κ. υπουργό των Οικονομικών (που έχει, βέβαια, το δύσκολο και άχαρο έργο να μαζεύει χρήματα για να τα ρίχνει στον Πίθο των Δαναΐδων της κρατικής μηχανής) ότι τα άλογα που σέρνουν το κάρο, όταν τα ζορίζεις πολύ, γονατίζουν!

σελφ σερβις (T. 415)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION