σελφ σερβις - 20 χρόνια ΕΛΕΤΑ με 520 καταστήματα

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

20 χρόνια ΕΛΕΤΑ με 520 καταστήματα

16 Ιουλίου 2018 | 12:21 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Από τις αρχές του έτους 15 νέες επιχειρήσεις, κάτοχοι συνολικά 16 σούπερ μάρκετ σε Πάρο, Αντίπαρο, Ζάκυνθο, Ναύπλιο, Νέα Τίρυνθα Ναυπλίου, Μαγνησία, Άστρος Κυνουρίας, Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, Σεπόλια, Καλύβια, Περιστέρι, Κω και Λαμία, εντάχθηκαν στο δυναμικό της ΕΛΕΤΑ, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό των καταστημάτων του σε 520 και τα μέλη του σε 402 επιχειρηματίες.

Ο όμιλος συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες των μελών του για πλήρη ανακαίνιση των καταστημάτων τους κατά το πρότυπο Proton, στο δίκτυο του οποίου προστέθηκαν φέτος ακόμα 28 καταστήματα, ανεβάζοντας το αθροιστικό δυναμικό τους στα 188. Σημειώνεται ότι φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός του, κ. Στέφανος Μπαλάσκας, «η ΕΛΕΤΑ με την κατάλληλη καθοδήγηση της νέας του διοίκησης και την πολύτιμη υποστήριξη του προσωπικού του, συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή πορεία του, με στόχο την ενδυνάμωση της θέσης του δικτύου του στην οργανωμένη λιανική. Η ΕΛΕΤΑ έχει να προσφέρει πολλά στη μικρομεσαία επιχείρηση, στηρίζοντάς την στον αγώνα της να κρατήσει τη θέση της σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί, προκειμένου η οικογένεια της ΕΛΕΤΑ να μεγαλώσει περαιτέρω».

σελφ σερβις (T. 485)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Αγορές στα σούπερ μάρκετ: Τρεις σημαντικές αλλαγές που έφεραν πανδημία & lockdown In

Η πανδημία του COVID-19 και το επακόλουθο lockdown επηρέασαν πολλές πτυχές της καθημερινότητας των καταναλωτών, ανάμεσα τους και τον τρόπο που αγοράζουν τρόφιμα και γενικά τα είδη παντοπωλείου. Στο πλαίσιο των κυλιόμενων ερευνών του ΙΕΛΚΑ για την πανδημία (έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα 7 κύματα της έρευνας) αναγνωρίστηκαν διάφορες αλλαγές που αφορούν την επίσκεψη των καταστημάτων, τη διαδικασία επιλογής προϊόντων, ακόμα και τις διατροφικές συνήθειες.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION