σελφ σερβις - 20 χρόνια ΕΛΕΤΑ με 520 καταστήματα

Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

20 χρόνια ΕΛΕΤΑ με 520 καταστήματα

16 Ιουλίου 2018 | 12:21 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Από τις αρχές του έτους 15 νέες επιχειρήσεις, κάτοχοι συνολικά 16 σούπερ μάρκετ σε Πάρο, Αντίπαρο, Ζάκυνθο, Ναύπλιο, Νέα Τίρυνθα Ναυπλίου, Μαγνησία, Άστρος Κυνουρίας, Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, Σεπόλια, Καλύβια, Περιστέρι, Κω και Λαμία, εντάχθηκαν στο δυναμικό της ΕΛΕΤΑ, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό των καταστημάτων του σε 520 και τα μέλη του σε 402 επιχειρηματίες.

Ο όμιλος συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες των μελών του για πλήρη ανακαίνιση των καταστημάτων τους κατά το πρότυπο Proton, στο δίκτυο του οποίου προστέθηκαν φέτος ακόμα 28 καταστήματα, ανεβάζοντας το αθροιστικό δυναμικό τους στα 188. Σημειώνεται ότι φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός του, κ. Στέφανος Μπαλάσκας, «η ΕΛΕΤΑ με την κατάλληλη καθοδήγηση της νέας του διοίκησης και την πολύτιμη υποστήριξη του προσωπικού του, συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή πορεία του, με στόχο την ενδυνάμωση της θέσης του δικτύου του στην οργανωμένη λιανική. Η ΕΛΕΤΑ έχει να προσφέρει πολλά στη μικρομεσαία επιχείρηση, στηρίζοντάς την στον αγώνα της να κρατήσει τη θέση της σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί, προκειμένου η οικογένεια της ΕΛΕΤΑ να μεγαλώσει περαιτέρω».

σελφ σερβις (T. 485)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Παγωτό: Άλλους δρόσισε κι άλλους έκαψε, λόγω Covid-19

Η άνοδος των πωλήσεων παγωτού στα σούπερ μάρκετ το πρώτο τετράμηνο φέτος ήταν εκπληκτική, 20% σε αξία, δεδομένης της σύμπτωσης του lockdown, στη διάρκεια του οποίου η οργανωμένη λιανική έκανε χρυσές δουλειές, με την έναρξη της σεζόν του προϊόντος. Όμως, για τη μικρή λιανική και τον τουρισμό, που δημιουργούν ένα χρυσό μερίδιο για τη βιομηχανία παγωτού τα καλοκαίρια, οι επιπτώσεις είναι βαριές και μακροπρόθεσμες, ενόσω ένα πιθανό δεύτερο κύμα της πανδημίας εντείνει την αβεβαιότητα…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION