σελφ σερβις - Στα 512 τα καταστήματα της ΕΛΕΤΑ

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Στα 512 τα καταστήματα της ΕΛΕΤΑ

19 Ιουλίου 2017 | 10:47 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Με 35 νέες επιχειρήσεις-μέλη του, που λειτουργούν 37 σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενισχύθηκε από τις αρχές του έτους ο όμιλος αγορών ΕΛΕΤΑ, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των καταστημάτων του σε 512.

Τα νέα μέλη της ΕΛΕΤΑ εδρεύουν σε Νεμέα, Κομοτηνή, Κεφαλονιά, Λαμία, Βόνιτσα, Ροδόπη, Κορινθία, Πάτρα, Χαλκίδα, Αγρίνιο, Δρέπανο, Σαλαμίνα, Αιτωλοακαρνανία, Σκιάθο, Πάργα, Ωρωπό, Αμφιλοχία, Ρόδο, Ξάνθη, Καλάβρυτα και Ναύπλιο. Εξάλλου, ο όμιλος συνεχίζει να στηρίζει και τις προσπάθειες μελών του για την πλήρη ανακαίνιση των καταστημάτων τους. Στο πλαίσιο αυτό, συνολικά 27 εμπορικές μονάδες απέκτησαν φέτος την ενιαία ταυτότητα του σήματος proton. Έτσι, το δίκτυο proton αριθμεί πλέον 187 καταστήματα.

Στο πλαίσιο της ανταγωνιστικής ισχυροποίησης του ομιλικού δικτύου, η διοίκησή του προωθεί τον εμπλουτισμό της γκάμας των PL προϊόντων με 30 νέους κωδικούς. Οι 14 εξ αυτών βρίσκονται ήδη στα ράφια των καταστημάτων του ομίλου. Οι υπόλοιποι θα λανσαριστούν ως το τέλος του έτους, οπότε ο συνολικός αριθμός των PL κωδικών της ΕΛΕΤΑ θα ανέλθει στους 590.

σελφ σερβις (T. 474)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

ΑΛΜΥΡΑ ΣΝΑΚ: Γεύση ανάκαμψης

Αγορά για τους καταναλωτές όλων των ηλικιών είναι αυτή των αλμυρών σνακ, οι πωλήσεις της οποίας τα τελευταία χρόνια, παρά τις επιπτώσεις της κρίσης που περιόρισαν τις καταναλώσεις της, ανακάμπτουν. Νέοι «παίκτες» μπαίνουν στον ανταγωνισμό της σχετικής κατηγορίας, εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων της στα ράφια της λιανικής, ενώ παράλληλα αναζητούν την τύχη τους στις εξαγωγές, καθώς η αγορά των σνακ διακρίνεται για τη δυναμική της παγκοσμίως.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION