σελφ σερβις - SPIRA: Nέα spray για ιπτάµενα & έρποντα έντοµα

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

SPIRA: Nέα spray για ιπτάµενα & έρποντα έντοµα

26 Απριλίου 2013 | 12:40 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Με 2 νέα προϊόντα σε μορφή spray εμπλουτίστηκε φέτος η σειρά εντομοκτόνων – εντομοαπωθητικών SPIRA για να προσφέρει ολοκληρωμένη, αποτελεσματική & οικονομική προστασία από τα ενοχλητικά έντομα, σε κάθε οικιακό ή /και επαγγελματικό χώρο.

Τα SPIRA spray για ιπτάμενα έντομα και & SPIRA spray για έρποντα έντομα δρουν άμεσα και αποτελεσματικά, απαλλάσσοντας τους κατοικημένους χώρους από κουνούπια, μύγες, σκνίπες, κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς και άλλα ενοχλητικά έντομα. Παράγονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα και προσφέρονται σε οικονομικές συσκευασίες  300ml. Η ολοκληρωμένη και ανανεωμένη σειρά SPIRA, εκτός από τα νέα spray περιλαμβάνει: Εντομοαπωθητικές ταμπλέτες Υγρά εντομοαπωθητικά, σετ ηλεκτρικών συσκευών με υγρά ή ταμπλέτες και Σπείρες (φιδάκια). Ενημερωθείτε τώρα για τους προνομιακούς όρους συνεργασίας και  επωφεληθείτε από τις προνομιακές προσφορές και τις ιδιαίτερα οικονομικές  τιμές. Η αποκλειστική αντιπροσωπεία/διανομή των προϊόντων ανήκει στην Κώστας Α. Παπαέλληνας (Ελλάς) ΑΕΒΕ.

σελφ σερβις (T. 427)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Οριακά θετική η ανάπτυξη φέτος

Παράγοντες της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές της αγοράς των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, αν και εξέλιξή της φέτος προδιαγράφεται οριακά θετική. Η ομάδα των treatment είναι η μικρότερη στην περιποίηση των μαλλιών, αλλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και σε αξία και σε τεμάχια. Ενόσω στην πλειονότητά τους τα προϊόντα της κατηγορίας πωλούνται υπό προωθητική πίεση, η καινοτομία τους εστιασμένη στην εξειδικευμένη περιποίηση, έλκει όλο και περισσότερ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION