σελφ σερβις - ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΩΔΩΝΗ: Νέα καμπάνια για τη Γεύση του Καλού

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΩΔΩΝΗ: Νέα καμπάνια για τη Γεύση του Καλού

30 Σεπτεμβρίου 2020 | 16:13 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Campaigns,Marketing,Επικοινωνία

Μια νέα καμπάνια που υπενθυμίζει τις αξίες που χαρακτηρίζουν τη Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ και δίνουν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα και στη γεύση των προϊόντων της, τη Γεύση του Καλού, όπως την ονομάζει, παρουσιάστηκε πρόσφατα.

Η καμπάνια ταξιδεύει το κοινό στα όμορφα τοπία της Ηπείρου, όπου η ΔΩΔΩΝΗ γεννήθηκε και μεγάλωσε, για να είναι σήμερα μία από τις κορυφαίες γαλακτοβιομηχανίες της χώρας. «Μέσα από τη νέα καμπάνια, η ΔΩΔΩΝΗ μας παρουσιάζει όλα εκείνα τα ιδιαίτερα συστατικά που κάνουν την ίδια και τα προϊόντα της να ξεχωρίζουν εδώ και 57 χρόνια και δεν είναι άλλα πέρα από την παραγωγή αυθεντικών γαλακτοκομικών προϊόντων άριστης ποιότητας, τη συνεργασία της με πάνω από 5.500 παραγωγούς, που αποτελούν τη μεγαλύτερη ζώνη γάλακτος στην Ελλάδα, τη συλλογή αποκλειστικά 100% ελληνικού γάλακτος, αλλά και τη διαρκή στήριξη της τοπικής κοινωνίας της Ηπείρου μέσα από πολλές πρωτοβουλίες εταιρικής ευθύνης, ως αναπόσπαστο κομμάτι της περιοχής», δηλώνει η εταιρεία. Την ταινία δημιούργησε και επιμελήθηκε η McCann Athens.

σελφ σερβις (T. 507)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Απορρυπαντικά ρούχων & προϊόντα οικιακού καθαρισμού: Η πανδημία έδωσε ώθηση στις πωλήσεις

Η πανδημία ώθησε σε πρωτοφανή άνοδο τις αγορές των προϊόντων οικιακού καθαρισμού και απολύμανσης, φέρνοντας απρόσμενα ανάπτυξη τζίρου σε μια υπερ-ώριμη κατηγορία προϊόντων, που κινείται από χρόνια στις ράγιες του promotion. Ανοδικά ωθήθηκαν και οι πωλήσεις των απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων και πιάτων. Οι νέες συνήθειες της σχολαστικής καθαριότητας αναμένεται ότι θα εξακολουθήσουν να διαμορφώνουν τάση και μετά την κρίση στη δημόσια υγεία, ενόσω το δεύτερο κύμα της φαίνεται ότι ανανεώνει τη «χρ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION