σελφ σερβις - Η Λουξ στο επίκεντρο της HORECA

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Η Λουξ στο επίκεντρο της HORECA

16 Μαρτίου 2018 | 12:45 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις

Ακόμη μια χρονιά φέτος η Λουξ είχε δυναμική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση HORECA, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 9 και 12 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της είχαν την ευκαιρία να γευτούν τη νέα γενιά προϊόντων λουξ plus ’n light με φυσικά γλυκαντικά, 0% ζάχαρη, 60% λιγότερες θερμίδες και τα λουξ plus ‘n light tea, ενώ τα στελέχη της πραγματοποίησαν πολλές επαφές συνεργασίας για την επέκταση υφιστάμενων εμπορικών συνεργασιών και τη δρομολόγηση νέων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το περίπτερό της επισκέφτηκαν πολλά γνωστά πρόσωπα της καλλιτεχνικής σκηνής. Μάλιστα, την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης φιλοξένησε πρωταγωνιστικούς παράγοντες της ΑΕΚ, της οποίας η εταιρεία είναι χορηγός.

σελφ σερβις (T. 481)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Απορρυπαντικά ρούχων & προϊόντα οικιακού καθαρισμού: Η πανδημία έδωσε ώθηση στις πωλήσεις

Η πανδημία ώθησε σε πρωτοφανή άνοδο τις αγορές των προϊόντων οικιακού καθαρισμού και απολύμανσης, φέρνοντας απρόσμενα ανάπτυξη τζίρου σε μια υπερ-ώριμη κατηγορία προϊόντων, που κινείται από χρόνια στις ράγιες του promotion. Ανοδικά ωθήθηκαν και οι πωλήσεις των απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων και πιάτων. Οι νέες συνήθειες της σχολαστικής καθαριότητας αναμένεται ότι θα εξακολουθήσουν να διαμορφώνουν τάση και μετά την κρίση στη δημόσια υγεία, ενόσω το δεύτερο κύμα της φαίνεται ότι ανανεώνει τη «χρ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION