σελφ σερβις - Η Μινέρβα της αλληλεγγύης

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Η Μινέρβα της αλληλεγγύης

25 Νοεμβρίου 2015 | 11:39 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Μέσα από συνεχόμενες δράσεις ΕΚΕ, η Μινέρβα ΑΕ προάγει τις αξίες της συνεκτικότητας, της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Ευαισθητοποιημένοι οι άνθρωποί της με την τραγωδία των προσφυγικών ροών, προσέφεραν στις 16 Οκτωβρίου είδη πρώτης ανάγκης (ξηρά τροφή, είδη προσωπικής φροντίδας και ρουχισμό) στην Επιτροπή Αλληλεγγύης στους πρόσφυγες της Χίου.

Λίγες μέρες νωρίτερα, στις 11 Οκτωβρίου, έλαβαν μέρος στον 2° Αγώνα Δρόμου της Αθήνας «Όλοι μαζί μπορούμε», δωρίζοντας 2.000 λίτρα λάδι υπέρ του φιλανθρωπικού έργου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Σκάι, ενώ την προηγούμενη συμμετείχαν στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, που διοργανώθηκε από τον ΜΕΑΣ «Τρίτων» σε συνεργασία με το Δήμο, για τη στήριξη του έργου των συνεργαζόμενων ιδρυμάτων κοινωνικής προσφοράς.

σελφ σερβις (T. 455)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Απορρυπαντικά ρούχων & προϊόντα οικιακού καθαρισμού: Η πανδημία έδωσε ώθηση στις πωλήσεις

Η πανδημία ώθησε σε πρωτοφανή άνοδο τις αγορές των προϊόντων οικιακού καθαρισμού και απολύμανσης, φέρνοντας απρόσμενα ανάπτυξη τζίρου σε μια υπερ-ώριμη κατηγορία προϊόντων, που κινείται από χρόνια στις ράγιες του promotion. Ανοδικά ωθήθηκαν και οι πωλήσεις των απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων και πιάτων. Οι νέες συνήθειες της σχολαστικής καθαριότητας αναμένεται ότι θα εξακολουθήσουν να διαμορφώνουν τάση και μετά την κρίση στη δημόσια υγεία, ενόσω το δεύτερο κύμα της φαίνεται ότι ανανεώνει τη «χρ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION