σελφ σερβις - Nivea Blue Mile

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Nivea Blue Mile

26 Οκτωβρίου 2011 | 13:29 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά,Εκδηλώσεις

Nivea Blue Mile

Ο γιορτασμός των 100 χρόνων της NIVEA κλιμακώθηκε το τριήμερο 15-17 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος, όπου οι διερχόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν το Nivea Blue Mile, το κινητό μουσείο με την ιστορία και τα προϊοντικά επιτεύγματα της Nivea στην εκατονταετή πορεία της, και να ευχηθούν τη μάρκα χειρογράφως ή on-camera. Εκτός από τα εκατοντάδες δείγματα προϊόντων Nivea που μοιράστηκαν στους επισκέπτες, περισσότερα από 10.000 άτομα δήλωσαν συμμετοχή στην κλήρωση για μια Nivea Vespa.

Επίσης, οι επισκέπτες κλήθηκαν να ενισχύσουν τους σκοπούς των Παιδικών Χωριών SOS, με τη συμπαράσταση της Nivea. Στο πλαίσιο αυτό, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την προσφορά του κοινού, διπλασιάστηκαν από τη Nivea, εγκαινιάζοντας μια νέα συνεργασία αγάπης.

σελφ σερβις (T. 410)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION