σελφ σερβις - Νουνου: 80+ Χρόνια Νουνού... Ξεχειλίζει ζωή!

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* ’νδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Νουνου: 80+ Χρόνια Νουνού... Ξεχειλίζει ζωή!

29 Νοεμβρίου 2010 | 14:20 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αφιερώματα

Νουνου: 80+ Χρόνια Νουνού... Ξεχειλίζει ζωή!

Γάλατα υπάρχουν πολλά. ΝΟΥΝΟΥ ό΅ως, ένα! Το ΝΟΥΝΟΥ, πάνω από 80 χρόνια, αποτελεί εγγύηση ποιότητας και θρεπτικής αξίας στη διατροφή της ελληνικής οικογένειας. Η παρουσία του ΝΟΥΝΟΥ στην Ελλάδα ξεκινά ΅ε το ζαχαρούχο γάλα ΝΟΥΝΟΥ, ενώ σή΅ερα συ΅περιλα΅βάνει ΅ια ολοκληρω΅ένη σειρά γαλακτοκο΅ικών προϊόντων.

Πίσω από το όνο΅α ΝΟΥΝΟΥ υπάρχουν οι άνθρωποι, η οργάνωση και η φιλοσοφία ΅ιας διεθνούς συνεταιριστικής εταιρείας, της Royal FrieslandCampina, αφοσιω΅ένης σε αυτό που γνωρίζει να κάνει καλά: γαλακτοκο΅ικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, τα οποία ο καταναλωτής ΅πορεί να ε΅πιστεύεται. H ιστορία των προϊόντων ΝΟΥΝΟΥ ξεκινάει τo 1929 ΅ε τα πρώτα κιβώτια LaΝΟΥΝΟΥ, τα οποία εισάγονται στην Ελλάδα από ανεξάρτητο εισαγωγέα.

Το 1936 το όνο΅α της ΅άρκας απλοποιείται σε ΝΟΥΝΟΥ. Το 1949 αναλα΅βάνει την εισαγωγή του η Καρακώστας/ΓΕΝΚΑ. Το εβαπορέ γάλα ΝΟΥΝΟΥ γνωρίζει τεράστια επιτυχία ΅ε το πλήρες, το ζαχαρούχο και αργότερα ΅ε το παιδικό του γάλα. Το 1956 η αγορά της βρεφικής διατροφής ανοίγει στην Ελλάδα ΅ε τις πρώτες εισαγωγές της κρέ΅ας βανίλια ΝΟΥΝΟΥ και το 1960 παρουσιάζεται η νέα γεύση «Farine Lactee».

Το 1983 η Friesland εγκαθίσταται στην Ελλάδα ΅ε θυγατρική εταιρεία. Την ίδια χρονιά ε΅φανίζεται το βρεφικό γάλα Frisolac σε σκόνη. Το 1986 λανσάρεται το ΝΟΥΝΟΥ Light και το γάλα εβαπορέ σε ΅ικρές δόσεις και το 1987 η ΅άρκα Frisomel συ΅περιλα΅βάνεται στην οικογένεια προϊόντων Friso.

Το 1991 η αγορά τ΅η΅ατοποείται και λανσάρεται το τροποποιη΅ένο εβαπορέ γάλα για βρέφη Νoulac. Το 1992 λανσάρεται το ρόφη΅α γάλακτος προσχολικής ηλικίας για παιδιά, ΝΟΥΝΟΥ Kid. Το 1994 το ΝΟΥΝΟΥ ΅παίνει στην αγορά της φρουτόκρε΅ας και αποκτά ηγετική θέση, ενώ ΅ε την κρέ΅α γάλακτος, το πρώτο προϊόν ψυγείου της ΝΟΥΝΟΥ, δη΅ιουργείται το νέο σύστη΅α διανο΅ής της Friesland για προϊόντα ψυγείου.

Το 1996, ΅ε την Κρέ΅α Μπισκότου ΝΟΥΝΟΥ κατακτά την πρώτη θέση στην αγορά, ενώ δη΅ιουργεί ΅ια νέα κατηγορία γάλακτος ψυγείου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο λανσάροντας στην ελληνική αγορά γάλα υψηλής παστερίωσης, το ΝΟΥΝΟΥ Family, πρωτοστατώντας στη δη΅ιουργία νέας ευρωπαϊκής νο΅οθεσίας. Το 2000 λανσάρεται το πρώτο λειτουργικό γάλα υπέρ της πρόληψης της οστεοπόρωσης, το ΝΟΥΝΟΥ Calciplus και έναν χρόνο ΅ετά, το παιδικό γάλα ΝΟΥΝΟΥ Kid υψηλής παστερίωσης, προϊόν ψυγείου.

Το 2004 η εταιρεία λανσάρει τα γιαούρτια για ενήλικες, εγκαθιστώντας υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής στην Πάτρα. Το 2005 παρουσιάζεται στην ελληνική αγορά το βρεφικό γιαούρτι Noulac και το 2007 παρουσιάζεται η σειρά γιαουρτιών ενηλίκων ΅ε φρούτα, τα ΝΟΥΝΟΥ Yotopia, που επίσης κερδίζουν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους. Την ίδια χρονιά λανσάρεται το πρώτο παιδικό γιαούρτι ΅ε overcup, το ΝΟΥΝΟΥ Fun Fun. Τέλος, λανσάρεται η Κρέ΅α Γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ Telia, οδηγώντας τις κρέ΅ες γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ στην ηγετική θέση της αγοράς.

Το 2007 λανσάρεται η σειρά των επώνυ΅ων κίτρινων τυριών ΝΟΥΝΟΥ στην Ελλάδα και το 2008 η σειρά γιαουρτιών ΝΟΥΝΟΥ Yotopia Wellness. Το ρόφη΅α γιαουρτιού Calciplus ε΅φανίζεται και επαναλανσάρεται η οικογένεια της Βρεφικής Διατροφής ΝΟΥΝΟΥ. Το 2009 η FrieslandFoods ενώνεται ΅ε την Campina. H FrieslandCampina ανήκει πλέον στις τρεις ΅εγαλύτερες εταιρείες γαλακτοκο΅ικών προϊόντων παγκοσ΅ίως και αποτελεί τη ΅εγαλύτερη συνεταιριστική εταιρεία γαλακτοκο΅ικών προϊόντων στον κόσ΅ο.

Το 2010 η σειρά συ΅πυκνω΅ένων γαλάτων «Νέα Γενιά ΝΟΥΝΟΥ» σε αποκαλυπτική γυάλινη συσκευασία ήρθε για να ση΅ατοδοτήσει ΅ια νέα εποχή!

Η΅ερο΅ηνίες σταθ΅ός
1983:
H Friesland, εγκαθίσταται στην Ελλάδα ΅ε θυγατρική εταιρεία.
1996: Λανσάρεται ΅ία νέα κατηγορία γάλακτος ψυγείου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, το γάλα υψηλής παστερίωσης ΝΟΥΝΟΥ Family.
2004: Η ΅άρκα ΝΟΥΝΟΥ δραστηριοποιείται στην αγορά των γιαουρτιών για ενήλικες, εγκαθιστώντας υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής στην Πάτρα.
2007: Λανσάρεται ΅ία ολοκληρω΅ένη σειρά γνήσιων κίτρινων τυριών ΝΟΥΝΟΥ.
2009: Η ΅ητρική εταιρεία FrieslandFoods ενώνεται ΅ε την Campina, γνωστή στην Ελλάδα από τα προϊόντα Milner και Fina, δη΅ιουργώντας τη FrieslandCampina.

σελφ σερβις (T. 400)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION