σελφ σερβις - ΔΕΛΤΑ: Γιαούρτι διπλοστραγγιστό με στόχο την πρωτιά

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

ΔΕΛΤΑ: Γιαούρτι διπλοστραγγιστό με στόχο την πρωτιά

16 Ιουλίου 2018 | 12:38 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά,Εκδηλώσεις,Προϊόντα

Με στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης και στο τυποποιημένο γιαούρτι, όπως συμβαίνει ήδη στις κατηγορίες του λευκού φρέσκου γάλακτος και του σοκολατούχου, η ΔΕΛΤΑ παρουσίασε το νέο ΔΕΛΤΑ Διπλοστραγγιστό.

Πρόκειται για ένα γιαούρτι που παράγεται από 100% ελληνικό γάλα και σύμφωνα με την πατενταρισμένη τεχνική της εταιρείας για τη διαδικασία του διπλού στραγγίσματος. Σημειώνεται πως η ΔΕΛΤΑ απορροφά το 25% της ελληνικής παραγωγής γάλακτος, από κτηνοτρόφους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα συμβολαιακής κτηνοτροφίας, που υλοποιεί σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς.

Όπως δήλωσαν στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου στις 3 Ιουλίου εκ μέρους της εταιρείας ο κ. Βασίλης Γληνός, CEO, και η κ. Άννα Κυδωνάκη, marketing manager, και εκ μέρους του ομίλου Vivartia οι κ. Παναγιώτης Θρουβάλας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, και Αθανάσιος Παπανικολάου, εκτελεστικός αντιπρόεδρος, το λανσάρισμα του νέου προϊόντος είναι ενταγμένο στη στρατηγική αύξησης του τζίρου και του μεριδίου της ΔΕΛΤΑ, μετά από μια περίοδο που χαρακτηρίστηκε από τις επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης στη χώρα, αλλά και τις αναταράξεις στο οργανωμένο λιανεμπόριο τροφίμων.

Τονίστηκε μάλιστα πως η ΔΕΛΤΑ αναμένει το 2018 αύξηση πωλήσεων κατά 1%-2% (η Vivartia το 2017 σημείωσε κερδοφορία στα ενοποιημένα αποτελέσματα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια). Επίσης, σε ό,τι αφορά τη Vivartia, σημειώθηκε πως από την πρόσφατη αναδιάρθρωση των δανείων ο όμιλος εξοικονομεί περίπου 10 εκατ. ευρώ ετησίως. Το ΔΕΛΤΑ Διπλοστραγγιστό διατίθεται σε συσκευασίες 3x200gr με 10% και 2% λιπαρά και σε συσκευασία 1 κιλού με 2% λιπαρά, σε τιμή χαμηλότερη του ανταγωνισμού.

Όπως δήλωσε η κ. Κυδωνάκη, η τριπλή συσκευασία θα πωλείται στην τιμή των 2,9 ευρώ, όταν ο ηγέτης της κατηγορίας διαθέτει την αντίστοιχη συσκευασία στην τιμή των 3,2 ευρώ. Η τηλεοπτική επικοινωνία του προϊόντος είναι ήδη στον αέρα με πρωταγωνιστή τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια.

σελφ σερβις (T. 485)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION